Leave Your Message
He aha ka Linerless Label & kona mau pono a me nā hemahema

NUHOU HANA

Nūhou waeʻano
Nūhou Hōʻikeʻike

He aha ka Linerless Label & kona mau pono a me nā hemahema

2024-02-27

I ka hoʻohana ʻana i nā lepili paʻa ponoʻī kuʻuna, ʻili pololei ʻia ka mea ʻili mai ka pepa kākoʻo me ka haehae lima a i ʻole ka mīkini hōʻailona ʻakomi. Ma hope o kēlā, lilo ka pepa kākoʻo i mea ʻole me ka waiwai ʻole.


ʻO kahi lepili Linerless kahi lepili paʻa ponoʻī me ka ʻole o kahi liner.

I ka paʻi ʻana, paʻi mua ʻia nā kiʻi a me nā kikokikona ma kahi mīkini lepili paʻa kuʻuna maʻamau, ma hope o ka hoʻopili ʻia ʻana o kahi ʻaila silicone i ka ʻili o ka lepili paʻi paʻi paʻi; A laila e hoʻopili i kahi papa o ka mea hoʻoheheʻe wela wela e pale i nā lepili paʻa ponoʻī mai ka pipili ʻana i kekahi i kekahi; a laila hoʻonoho ʻia kahi laina haehae ma ka lepili e hoʻomaʻamaʻa i ka haehae ʻana, a ʻolokaʻi ʻia i luna.


alpha-linerless_lifestyle_21.png


ʻO ka ʻaila silicone ma ka ʻili o ka sticker he wai wai a anti-fouling, a pale i ka ʻike kiʻi ma ka ʻili o ka sticker, e hoʻomaikaʻi nui i ka hopena paʻi!


Ma nā hiʻohiʻona kūʻai kūʻai nui, hiki ke hoʻopili ʻia nā lepili Linerless i ka paʻi ʻana o nā huahana like ʻole e like me ka meaʻai i kuke ʻia, ka ʻiʻo maka a me ka iʻa, a me nā meaʻai i kālua ʻia.


Nā mea maikaʻi o Linerless Label:


1. ʻAʻohe uku pepa kākoʻo

Me ka ʻole o ka pepa kākoʻo, ʻaʻohe kumu kūʻai o ka pepa kākoʻo aniani, e loaʻa ana i ka mālama ʻana i ka ikehu a me ka emi ʻana o ka hoʻokuʻu ʻana.


2. E ho'ēmi i nā kumukūʻai o ka ʻili lepili

ʻAʻohe poho o ka mea ili o ka lepili Linerless, a maʻalahi ke haehae ma ka laina haʻalulu i hoʻonohonoho mua ʻia ma waena o ka lepili a me ka lepili. Hiki ke mālama i 30% o nā kumukūʻai maka.


RL_Lineless labelsLR.jpg


3. E ho'ēmi i nā kumukūʻai o ka lawe ʻana a me ka hale kūʻai

Me ka nui o ka ʻōwili like, hiki i ka lepili Linerless ke hoʻokomo i nā lepili hou aʻe, hiki ke pālua i ka helu. Hiki i nā mea ʻōwili like ʻole a me ka mānoanoa ke hoʻokomo i nā lepili ʻoi aku ma mua o 50% ma mua o nā mea lola paʻa ponoʻī kuʻuna, e hōʻemi ana i ka wahi no ka hale kūʻai, hoʻemi i nā kumukūʻai mālama a me nā kumukūʻai Logistics pū kekahi.


4. E ho'ēmi i ka lole o ke poʻo paʻi.

I mea e pale ai i ka hoʻopili ʻana ma luna o ka ʻili o ka lepili linerless, hoʻopili ʻia kahi papa o ka ʻaila silicone i ka ʻili o ka mea maka. ʻO kēia papa o ka ʻaila silicone e hoʻemi ana i ka friction ma waena o ke poʻo paʻi a me ka mea maka, hoʻemi i ka ʻaʻahu o ke poʻo paʻi, a mālama i nā kumukūʻai paʻi.


ʻO ka hemahema o ka Linerless Label:

No ka mea pili ka pilina o nā lepili Linerless i nā laina waimaka zigzag, ʻoi aku ka nui o nā ʻano oʻo i kēia manawa i nā rectangles. Loaʻa pinepine nā lepili paʻa ponoʻī ma ka mākeke i nā ʻano like ʻole, a ʻaʻole hiki i nā rectangles ke hoʻokō i nā koi o ka mākeke.


ʻO nā mea a pau, hoʻemi ʻo Linerless Label i ke kua ʻana o nā kumulāʻau oʻo, hoʻemi i ka ʻai ʻana i ka wai hou a me nā ikehu ʻē aʻe, a hoʻemi i ka hoʻoiho kalapona. Hoʻohuiʻia me ka ho'ēmiʻana o nā koina'ē aʻe, ua like ia me ka manaʻo o ka paʻi'ōmaʻomaʻo.