Hvad er forskellen mellem ivory board og duplex board?

Duplex bord er lavet af toppulp og bundpulp. Dens struktur er hovedsageligt opdelt i bundlaget, kernelaget, foringslaget, overfladelaget og belægningslaget. Farven på undersiden af ​​whiteboard-papiret er grå. Den er lavet af affaldsavis ved afsværtning, så sammensætningen af ​​bundlaget er meget blandet; overfladen er hvid, det er en tynd belægningsoverflade blandet med kemiske råmaterialer som kaolinpulver og klæbemiddel. Overfladelaget (coated overflade) har høj hvidhed, god blækabsorption, glathed og trykglans, og selve pappet har god stivhed og foldningsmodstand. Efter at overfladen af ​​duplekspapiret er coatet, er overfladeydelsen blevet væsentligt forbedret. Det kan opfylde kravene til højkvalitets farveudskrivning, kan være et højkvalitetsmateriale til mellemstore og avancerede råvareemballagekasser.
duplex bord

Foling box board er et tykkere og fastere hvidt karton. Den er lavet af 100% bleget krafttræmasse og har gennemgået frit slag. Den fremstilles ved at tilsætte hvide fyldstoffer såsom talkum og bariumsulfat på en Fourdrinier papirmaskine og behandles ved kalandrering eller prægning.
FBB-NINGBO FOLD

Der er stadig tydelige forskelle i sugeevne og ruhed mellem duplex-pladen og FBB.FBB har højere sugeevne og lavere ruhed. Højere absorptionsevne kan resultere i lettere prikforstærkning, mens lavere ruhed resulterer i mindre overfladedeformation af papiret under tryktryk og kræver en tyndere blækfilm, som hjælper med at reducere prikforstærkningen. Derfor er duplekstavlen ringere end FBB med hensyn til tonereproducerbarhed.

Papirets glathed, glans og sugeevne er også vigtige faktorer. FBB's overfladeglathed er relativt høj. Når blækket er trykt på papiret, absorberes kapillæren i belægningslaget jævnt, selvom mængden af ​​blæk er lille, kan det sikre en høj overførselshastighed. Den er som udgangspunkt stabil og kan hurtigt danne en ensartet og tør blækfilm. Tryksagens glans er meget god, farven er lys, og lagene er rige. Papiret har høj glathed, kraftig spejlende refleksion, god glans, og når lyset passerer gennem blæklaget og rammer papiret, vil det meste af lyset trænge tilbage gennem blæklaget i form af spejlende refleksion, og trænge ind i observatørens øjne. Kun denne del af lyset kan reflektere blækkets farveegenskaber. På den anden side har duplekskortet relativt store overfladeporer, ujævn overflade, mindre blækvolumen, papiret kan ikke komme i fuld kontakt med trykfarven, og overførselshastigheden er lav; når blækvolumenet er højt, overførselshastigheden er ret høj, absorptionen er for høj, og det meste af bindemidlet i blækket absorberes af papiret, pigmentpartiklerne er ikke tilstrækkeligt beskyttede, blækket er ikke hurtigt, og farven er kedelig.


Indlægstid: 13. september 2022