E mafai e le maketi ona tatalia le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o tau o pepa?

Mai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi i Saina ia Mati e oʻo i le faaiuga o Iuni, i totonu o le fa masina, o le tele o kamupani pepa lauiloa, e aofia aiChenming, IP Sun,APP, ma Huatai, na tu'uina atu tusi si'itia tau soso'o e lima, e aofia ai pepa fa'a-offset, pepa fa'ata ma isi oloa pepa fa'aleaganu'u, o le fa'aputuga fa'aopoopo i le tone e sili atu i le 26%.

Amata mai ia Mati, ua fa'alauiloa ai tauofoga mo mea tau a'oa'oga mo le autumn i itulagi eseese, ma ua fa'atupula'ia le mana'omia mo le lolomiina ma le lomitusi, lea na maua ai e fale gaosi pepa le talitonuga e si'itia tau. E le gata i lea, na aafia foi i le siitaga o tau o pulp. Na tumau pea le maualuga o tau o le pulupulu i lenei tausaga mo se taimi umi, ma o faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi na faʻaauau pea ona tutupu i atunuʻu tetele o loʻo gaosia pulupulu faavaomalo, lea na aʻafia ai le sapalai o pulupulu i le lalolagi atoa.
pepa fa'apipi'i

O le fa'ama'i ua poloka ai filifili sapalai e pei o oloa fa'aulufale mai. I le isi itu, o le tapunia ma le puleaina o nisi o vaega o le atunuʻu ua mafua ai le siʻitia o tau o oloa. O lea foi ua faamaonia mai i le lipoti faaletupe o le kuata muamua na tuuina mai ePepa Chenming . O le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu, aemaise lava le faʻamaʻi faʻaitulagi i Shandong ma Jilin faʻavae gaosiga, o loʻo faʻalavelaveina logistics, ma aʻafia ai le tele o uta e tusa ma le 150,000 tone.

O le tulaga o le si'itia o le tau o pepa fa'aleaganu'u, o le fa'ama'i o le fa'ama'i, o le faigata o le teuina o tusi, ma le fa'aletonu o le fa'atau atu i luga ole laiga ma luga ole laiga ua atili ai ona leaga le fa'asalalauina ma le lomitusi pisinisi fa'atatau. O tau o pepa ua fesuisuiai soo i le lua tausaga talu ai, ma o le tele o iunite lomitusi ma kamupani lomitusi ua fuafua e siitia le lisi o pepa talu mai le amataga o le tausaga e tetee atu ai i suiga o tau mo taimi pupuu.

Ina ua uma ona iloa le paʻu ma le siʻitia o tau o pepa i le 2021, ua faasolosolo malie lava ona iloa e iunite lomitusi nisi o auala e feagai ai ma fesuiaiga o tau o pepa, e aofia ai le fetuunaiga o tau o tusi, fetuutuunai o ituaiga pepa ma le mamafa o le kalama, ma le faʻateleina o totini.
Pepa ma pulp mill


Taimi meli: Aukuso-09-2022