E fa'afefea le maketi o pepa fa'apipi'i?

O le tulaga o lepepa ufiufi na fesuisuiai le maketi i le kuata muamua. Faʻafetai i le vave faʻaitiitia o tau o pulupulu ma le malosi malosi o fale gaosi pepa e taofi tau, o le tupe mama a le pisinisi pepa faʻapipiʻi na faasolosolo malie ona toe faʻaleleia i le kuata muamua. I le kuata lona lua, o tau o pulupulu i luga e ono iai lava se avanoa e fa'aitiitia ai. Faatasi ai ma le vaitau o le a oʻo mai, o le tupe mama a le pisinisi pepa faʻapipiʻi e ono tumau pea le maualalo, ma o le a vaivai le maketi.

 

Ia Ianuari, ona o le Tausamiga o le Tautotogo, o upusii a fale gaosi pepa i le masina na matua mautu, ma e leai se suiga manino. O le aufaioloa foi na auina atu faatasi ma le maketi, ma e masani ona tapunia le maketi i le taimi o le Spring Festival. I le masina o Fepuari, na siitia ai le naunautaiga o fale gaosi pepa e siitia tau, ma na faalauiloa ai le tusi o le siitaga o tau i totonu o le masina. Faatasi ai ma le tatalaina o le faailo o le lolomiina o poloaiga o tauofoga, o le itu o manaoga na faʻaalia faailoga o le toe faʻaleleia. E le gata i lea, na faʻaauau pea le tulaga o le gaosiga ma le faʻatau atu. Ina ia faʻaleleia atili tupe mama, o nisi fale pepa na faʻamalosia le faʻatinoina o poloaiga i le ogatotonu ma le tuai o aso e sefulu, ma siitia le tau o uta; ina ua mae'a ona sii a'e le tau o falepepa, na mulimulita'i fo'i le au fa'atau e fa'amautinoa a latou lava tupe maua, ma fa'atupuina ai le tula'i mai o le nofoaga autu o maketi o le kalave o lo'o agai i luga. O le maketi na toe foi i le mautu i le masina o Mati. I totonu o le masina, o nisi falegaosi pepa e tele lava ina lafo atu lomiga ma faʻatonuga faufale faufale, o lea o le tele o fale gaosi pepa sa faʻagaioia; ae ui i lea, sa le lelei le faatinoga o poloaiga lautele, ma o nisi oi latou na lipotia mai e le o lelei le faatinoga o poloaiga e auina atu i fafo. Ina ia faʻalauiloa Mo uta taʻitasi, o nisi o faioloa i Saina i Saute ua faʻamatuʻu a latou tau o uta i totonu o le masina.

1

 

 

E tusa ai ma le mataʻituina o faʻamatalaga a Zhuo Chuang Faʻamatalaga, o le tulaga amata o lepepa faatufugaga alamanuia o le a faasolosolo malie lava ona faateleina i le kuata muamua o le 2023, ma o le tulaga amata ia Ianuari e fai si maualalo, aua e fesootai ma le tausiga o nisi mill pepa i le taimi o le Spring Festival i lena masina. Na amata ona toe fa'aauau le gaosiga i le amataga o Fepuari, ma fa'atasi ai ma le fa'amatu'uina atu o nisi o fa'asalalauga fa'asalalau ma fa'atonuga faufale, na fa'atumauina ai le mautu o fale gaosi pepa, ma e o'o atu i le fa'ai'uga o Mati ua sili atu i luga a'e o le taimi tutusa i le tausaga talu ai.

2

Mai le va'aiga o su'esu'ega, le tulaga o fa'amaumauga oc2s pepa faatufugaga ua fa'atupula'ia talu mai le tausaga ua te'a, ma ua matele ina fa'aeteete le au fa'atau i le fa'aputuina o fa'aputuga, ma ave le fa'amuamua i le su'eina o fa'atauga o lo'o iai pe a mae'a ni fa'atauga fa'asolosolo. E fa'aitu'au fo'i le fa'atauga o fa'atauga ile mana'oga malosi. O le fa'alauteleina o le faiga o le faitau tusi i luga o le initaneti o fa'asalalauga fou o lo'o i ai pea se aafiaga patino i le mana'oga mo le faitau pepa masani. O le mea lea, ua fa'aitiitia le aofa'i o oka na maua e nisi fale lomitusi pe a fa'atusatusa i le vaitaimi ua tuana'i, ma fa'atapula'aina ai lo latou naunau e fa'atau pepa fa'avae. E tusa ai ma le mataʻituina o faʻamatalaga a Zhuo Chuang Faʻamatalaga, e oʻo mai i le faaiuga o Mati, o le suʻesuʻega o kamupani pepa faʻapipiʻi na faʻateleina i le 15.40% i lea tausaga ma lea tausaga, faʻatapulaʻaina tau o pepa.

3


Taimi meli: Iuni-12-2023