E fa'afefea ona a'afia Ipu'e na faia muamua le pisinisi Pepa ma Fa'aputu?

Faatasi ai ma le saoasaoa vave o galuega ma le olaga, ua amata ona sili atu le lauiloa o meaʻai na faia muamua, ma o loʻo faʻateleina le gauai atu i Saina i lenei tausaga.

O le a le a'afiaga o le a aumaia e le fale gaosi mea na faia muamua i le pisinisi Pepa ma le afifiina?
pusa afifi meaai
O le faʻalavelaveina o le maketi o meaʻai muamua o le a faʻaosoina ai le manaʻoga o maketi mo ato faʻapipiʻi, atigipusa pusa, afifi palasitika, faʻailoga, pusa, masini faʻapipiʻi, ma isi, ma o le maketi faʻaopoopo fou e mafai ona oʻo atu i le selau piliona o tala.

E taua tele le taʻua o meaʻai na faia muamua e aofia ai toetoe o ituaiga uma o afifi, aemaise lava le Eco-friendly Paper Packaging Industry pe a faʻatusatusa i le Plastic.
Ata 2
O le atina'eina o fale gaosi mea'ai a Saina o le a fa'aosoina ai fo'i le mana'omia o oloa afifi pepa. O lo'o i ai se fa'asologa o tau o pepa o le a fa'afeiloa'i i se galu o le si'itia mai le itu mana'omia i le afa lona lua o le tausaga.

Talu ai nei, na ausia ai e Shandong Bohui Laminating Factory ni fa'alavelave fa'alua i le gaosiga ma le saoasaoa! 2 # laminating masini e tasi le suiga o le gaosiga o 56 tone, ma le saoasaoa o le 2 # laminating masini laminating kraft pepa malepe e ala i le saoasaoa mamanu o le 280 m / min. O se tala lelei tele lea e fa'atatau i le fa'atupulaia o le mana'oga o Bohui's food grade paperboard, e pei o le Pepa Ipu Medium/ PCM, White Top Coated Kraft Back/CKB.
CKB
O le isi lea ta'ua o le APP fa'alelei le si'osi'omaga EPP coating. EPP o lona uiga o Polymer Puipuiga o le Siosiomaga. O le mea faʻapipiʻi e 100% vai soluable mea, faʻafesoʻotaʻi saʻo meaʻai, matua saogalemu. E maua ai le ipu mae'a sili ona lelei fa'amaufa'ailoga vevela, vai po'o le suau'u tete'e, maualalo femalagaiga (i meainu), ma le manogi manogi. E mafai ona fa'aoga le EPP i le Cupstock FK1/le tele Cupstock FKO/ Lunch Board FCO/ Fata Mea'ai ma isi.


Taimi meli: Au-07-2023