PEPA MA FAIGA-2

I le talaʻaga umi o le atinaʻe, ua maua ai foʻi e le faʻailoga pepa le tele o faʻataʻitaʻiga fou fou i le faʻapipiʻiina o mamanu.
pepa afifi-3

E tusa lava po o le a le maalealeafifiina pepa o le, e mautinoa lava o le a avea ma otaota fale i le iuga. O le mea lea, i le faiga o le mamanu o le afifiina o pepa, e tatau ona tatou tuʻufaʻatasia uiga o le afifiina o pepa ma mafaufau i ana galuega faʻaopoopo ma toe faʻaaogaina mataupu. E masani lava e ala i le faʻavasegaina o le afifiina o mamanu, afifi pepa e mafai ona tuʻuina atu ai le afifiina o galuega faʻaoga fou i luga o le faʻavae o le faʻateleina o le tau faʻaopoopo o oloa ma le puipuia o oloa, ina ia faʻaleleia ai le tau faʻasalalau ma le ola tautua o le afifiina o pepa, o se manaʻoga fou. mo tagata mamanu afifi.
otaota otaota

I luga o le faavae o le mamanu talafeagai, e tuufaatasia e le tagata mamanu pepa afifiina ma galuega faaopoopo o oloa, ina ia i ai le tele o galuega sei vagana ai le afifiina ma e aoga i le faaaogaina tuusao o tagata faatau, ma iu ai ina faalauteleina le aoga aoga o pepa afifiina. Mo le faʻaauauina o le faʻalauiloaina ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le afifiina o pepa, e manaʻomia e le au mamanu le faia o suʻesuʻega auiliili ma maeʻaeʻa ma auʻiliʻiliga i luga o pepa faʻapipiʻi, faʻataʻitaʻiga fausaga, ma isi vaega i le taimi o le mamanu, ma faʻaoga le faiga o le mamanu e faʻaalia atoatoa ai le matagofie, tamaoaiga. , ma le lelei o galuega fou o le afifiina, e pei o le kalama mamafa, mafiafia, malo, ma isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mamafa o le afifiina.laupapa nifo elefane, lea e manaʻomia ai le malo, e tatau ona sili atu nai lo le 300gsm, mamaualuga-tele GC1fa'atasi ai ma le mafiafia matala maualuga e le talafeagai mo le gaugau.
afifi pepa

E masani ona tatou manatu o le afifiina ua na o se fesoasoani i le oloa, ma e leiloa lona tau pe a uma le oloa. Ae ui i lea, o le tele o mamanu, tagata faʻatau poʻotagata gaosi oloa i aso nei fa'aaoga ituaiga eseese e iloa ai le toe fa'aogaina o afifi ona o le manatu mo le puipuiga o le siosiomaga. I luga o lenei faʻavae, o loʻo faʻaaogaina foi e le tagata mamanu mafaufauga mamanu fou e tuʻuina atu ai le afifiina ma se faʻaoga umi, sili atu ona iloa lelei le manatu lanu meamata, faʻapipiʻi faʻapitoa galuega o le afifiina ma oloa, ma faʻalauiloaina le afifiina o pepa e avea ma vaega taua o le fa'asologa o le fa'asoaina o oloa, nai lo se fa'aopoopoga o le fa'atauga ma felauaiga.
pepa afifi-4


Taimi meli: Iul-04-2022