O kamupani pepa o loʻo i lalo o le mamafa

E tusa ai ma lipoti faʻaletausaga a kamupani pepa lisi na tuʻuina atu e le China Securities Regulatory Commission's website faʻasalalau faʻamatalaga faʻamatalaga mo kamupani lisiina, o le 27 kamupani pepa na lisiina sa i ai le aofaʻi o tupe maua e 106.6 piliona yuan ma le aofaʻi atoa o le 5.056 piliona yuan i le afa muamua o i lenei tausaga. Faatasi ai ma i latou, e 19 kamupani pepa na ausia le faʻatupulaia o tupe maua, e tusa ma le 70.37%; 22 kamupani pepa na ausia le pa'u o tupe mama, e tusa ma le 81.48%. O kamupani pepa lisi e masani lava ona i ai le tulaga o le faateleina o tupe maua e aunoa ma le faateleina o tupe mama.

kamupani pepa

I le afa muamua o le tausaga, ina ua tu'uina atu e kamupani pepa ta'uta'ua tetele tusi si'itia o tau, e le'i toe fa'aleleia le tupe mama a kamupani pepa na lisiina. A fua i lipoti faaletausaga na tuuina mai e le 27 kamupani pepa ua lisiina, o tupe maua a kamupani pepa na lisiina i le afa muamua o le tausaga na sili atu i le 100 miliona yuan. 3 kamupani pepa lisiina o loʻo i ai tupe maua e sili atu i le 10 piliona yuan, o le tulaga taʻutaʻua i totonu o pisinisi na faʻaopoopoina atili. I totonu oi latou,IP SunO le fale gaosi pepa na taʻimua i le 19.855 piliona yuan, e sili atu i le Chenming Paper Mill ma le Shanying International, ma avea ma kamupani pepa lisi ma le tele o tupe maua.

I le tulaga o tupe mama, e 25 kamupani pepa na lisiina na maua tupe mama, ae na o le 1 le tupe mama a le kamupani pepa na lisiina na sili atu i le 1 piliona yuan, o le 1.659 piliona yuan a le IP Sun Paper mill.Bohui O le falegaosi pepa na tulaga lua ma se tupe mama e 432 miliona yuan, ma Xianhe sea tulaga tolu ma se tupe mama e 354 miliona yuan. Na pa'ū le Chenming Paper mai le lisi pito i luga 5 ma se tupe mama e 230 miliona yuan. O le aofa'i o kamupani pepa e pa'u i tausaga ta'itasi i tupe mama na matua'i tele i le afa muamua o lenei tausaga, ma o'o atu i le 22, e tusa ma le 81.48% o le aofa'i.

  A tilotilo atu i kamupani pepa nei o loʻo faʻaitiitia tupe mama, aemaise lava sui o kamupani pepa taʻutaʻua, o le siʻitia o tau o galuega o le mea autu lea. Faataitaiga,Chenming O le lipoti faaletausaga a le Pepa o loʻo faʻaalia ai i le afa muamua o le tausaga, o loʻo aʻafia i mea e pei o le faʻafefe o faʻalavelave faʻalesoifua maloloina lautele, le vevesi tulaga faʻapolokiki faavaomalo, ma le maualuga o le tau o le tamaoaiga, o tau o oloa tetele ma faʻatauga faavaomalo na siʻitia malosi, ma iʻu ai i si'i tele le tau fa'agaioiga o pisinisi fai pepa; manaoga maketi i totonu o le atunuu e vaivai, o le tau felauaiga faiga e faigata ona taʻalo, ma le tau o masini-faia pepa e maualalo ifo nai lo le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai. O le lipoti faaletausaga a le Shanying International ua faaalia ai o le kuata lona lua e tatau ona avea ma vaega maualalo o le tausaga, e amata ai le "taimi sili ona pogisa". A'afia i mea e pei o le toe fa'aosoina ole COVID-19, fa'atonuga o fa'amaumauga, ma le si'itia o tau o meafaitino, malosi ma felauaiga mo oloa tetele, o fa'agaioiga o lo'o i lalo o le mamafa.

logistics faava o malo

 


Taimi meli: Oke-31-2022