Su'esu'ega ile lomitusi pepa fa'apipi'i

O lo'o lolomi fa'atauva'a fa'apisinisi o se ituaiga lomitusi fa'a-offset lomitusi, o se lomitusi lolomi lanu e tele i luga o le upega tafa'ilagi e mafai ona lolomi fa'ailoga lanu i luga atu o le 175 laina/inisi. E masani ona faʻaaogaina mo mekasini lanu, faʻasalalauga faʻapisinisi maualuga, mea faʻasalalau maualuga, ma ata. Faatasi ai ma i latou, o le faʻamago iunite o le autu tekonolosi iunite mo masini lomitusi faʻatau pisinisi e ausia ai le televave o lomitusi, ma o auala faʻagogo e masani lava ona aofia ai le faʻamagoina o le ultraviolet ma le faʻamago vevela.

O lomitusi i luga ole laiga faapisinisi e mafai ona ausia a latou sini o le lelei ma le maualuga o le lomitusi pe a lolomi le tele o ituaiga pepa, aepepa ufiufi lomitusi o lona faaletonu. Muamua, talu ai ona o le pepa faʻapipiʻi e i ai se lamolemole ma e le faigofie ona maua le vaitusi pe afai e mago le lomitusi upega tafaʻilagi faapisinisi ma faʻamaulalo le vevela o le iunite, o le a le mafai ona tuʻuina lelei le vaitusi lolomi i luga o le pepa, ma o le oloa lolomi e ono masaesae ma deink. Lona lua, talu ai ua faʻapipiʻiina le pito i luga o le pepa faʻataʻitaʻi, pe afai o le vevela iunite faʻamago o le lomitusi faʻasalalau faʻapisinisi e faʻatulagaina maualuga, o le faʻapipiʻiina o le pepa faʻapipiʻi e faigofie ona faʻaleagaina, paʻu ma pa'ū. O se feteenaiga lea.
lolomi pepa faatufugaga

I le saoasaoa maualuga lomitusi (36,000 lomitusi/itula) o se lomitusi taamilo faapisinisi, pe a uma ona pasia le oloa lolomi i totonu o le ogaumu, o le maualalo o le vevela mo le inking atoa o le 110°C mo le pito i luga o le pepa ma le 160-180°C mo le vevela o le ogaumu. . O le taua o le mauaina o nei faʻamatalaga o le taimi e maualalo ai le saoasaoa o le lolomi nai lo le maualuga ma le umi o le ogaumu e tumau,pepa ufiufilolomi e mafai ona vaitusi lelei ma mago.
pepa lolomi

O le saosaoa o le mamanu, vevela o le ogaumu ma le umi o le ogaumu o masini lolomi faapisinisi eseese e eseese. Pe a fuaina le vevela vevela o pepa faʻapipiʻi i se saoasaoa lolomiga, e mafai foi ona suʻeina i soʻo se saoasaoa lomitusi, pe a uma ona maua le vevela, faʻafetaui le saoasaoa lomitusi i lalo ifo o le saoasaoa o le suʻega e faʻatino ai le suʻega seia oʻo ina maua le lelei atoatoa.
 faaputuga o mekasini felanulanuai matala.  fa'amatalaga


Taimi meli: Oke-24-2022