Aisea e siitia ai pea le tau o pepa i le afa lona lua o le tausaga?

Talu mai Iulai, o fale gaosi pepa tetele e pei o APP, Bohui, Chenming, IP Sun, ma isi ua amata ona tuʻuina atu faʻamatalaga tau siʻitia. Aisea?

FA'asilasilaga o tau o pepa

 

 

E pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i luga, o tau o le tele o oloa ua matua pa'ū talu ai nei, aemaise lava le tau oPAPA PUSA GAIGA.

Faatasi ai ma le toe faʻaleleia o tau o pulu laupapa, o tau o oloa o loʻo i ai nei ua matuaʻi ese mai le tau o oloa, e matua lamatia ai le soifua maloloina ma le faʻatulagaina o le atinaʻe o pisinisi. Ina ia fa'atumauina le fa'atonuga masani o maketi, o lo'o tu'ufa'atasia fo'i falegaosi pepa tetele e fa'atupula'ia tau i le taimi e tasi.

Ae mo pepa faaleaganuu e pei opepa ufiufi ma offset pepa, ona o tausaga uma lava ia Aukuso ma Setema, o le amataga o le tausaga aʻoga fou o loʻo faʻatusalia ai le manaʻoga mo se numera tele o mea e aʻoaʻo atu ai, e pei o tusi aoga, tusi faʻamalositino, pepa suʻega, ma isi, ma manaoga faʻalotoifale faʻaosoina le maketi. O se taunuuga, o le tau o pepa faaleaganuu i Saina o le a siitia i lea masina ma lea masina i le afa lona lua o tausaga taitasi. O le tausaga na te’a nei na fa’aauau ai pea le si’itia o tau e o’o i le fa’ai’uga o le tausaga.

 

pepa faatufugaga 

 

Ona o le vevela o le tau i le tau mafanafana, o le tele o mea inu aisa e filifili e faʻaoga ipu palasitika, aua o le pito i fafo o mea inu aisa o le a faʻafefete i le vevela o le tau, lea e manaʻomia ai ipu e lelei le susu lua itu, aʻo ipu pepa faʻapipiʻi lua itu. taugata tele pe a faatusatusa i ipu palasitika. I le afa lona lua o le tausaga, o le taumafanafana o le a oʻo mai i le iʻuga, o le tautoulu o le a oʻo mai, ma pa'ū le vevela. O kamupani fa'ato'aga tetele ua amata ona fa'alauiloa mea inu vevela, lea e masani lava na'o le tasi itu e mana'omia ai le ufiufi, o le mana'oga moipu pepar o le a siitia foi i lea masina ma lea masina, ma o le a siitia foi le tau i lea aso ma lea aso.


Taimi meli: Iul-11-2023